MelonJello

Aikuisten illanistujaisiin oiva huomionherättäjä on MelonJello, joka tehdään melonin kuoreen ja se sisältää amerikkalaista hyytelöjauhetta eli Jell-o:a ja vodkaa. Tämän voi toki tehdä myös alkoholittomana, kun vodkan korvaa joko punaisella mehulla tai vedellä. MelonJello kannattaa tehdä edellisenä iltana tai vähintään 4-5 tuntia ennen tarjoilua.





MelonJello
MelonJello

Puolikas pieni vesimeloni
1 pkt punaista Jell-o:a (esimerkiksi mansikka)
2,5 dl kiehuvaa vettä
2 dl vodkaa
0,5 dl punaista mehua (esimerkiksi rypälemehua)

Halkaise meloni pituussuunnassa ja koverra sen sisus pois lusikalla. Voit käyttää koverretun sisuksen esimerkiksi smoothieseen, kun hienonnat sen blenderissä. Sekoita Jell-o jauhe kiehuvaan veteen ja sekoita vispilällä noin 2 minuuttia. Lisää vodka ja mehu ja sekoita. Kaada seos vesimelonin sisälle ja peitä muovikelmulla ja siirrä jääkaappiin hyytymään noin 4-5 tunniksi. Paloittele hyytynyt meloni ensin pitkittäin ja sen jälkeen viipaleiksi. Sitten juhlat alkakoon!
Melonista kaiverretusta sisuksesta voit tehdä vaikka smoothien, kun soseutat sen blenderillä

Sekoita Jell-O ja nesteet vispilällä, jottei hyytelöön jää paakkuja

Jell-O jauhetta löytyy useina eri makuina ja väreinä

Täytin appelsiinin puolikkaat sinisellä Jell-O -hyytelöllä

Kommentit

Blogin luetuimmat jutut